You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.01.27. 16:29 Scouser

"Benayoun nem megy sehova" - de Huntelaar sem

Az izraeli támadó középpályás egyes lapértesülések szerint 7 millió fontért távozott a Dynamo Moszkvához, ám a felröppent pletykát gyorsan cáfolta a Liverpool. A szóvivő kijelentette, a "A játékos nem eladó, ilyen egyszerű."

Ennyit a hivatalos részről, de ha egy kicsit megvakarjuk az ügyet, akkor egyből kiderül, hogy ez nem ilyen egyszerű. A reggeli pletyka, mely az - időközben diszkréten átnevezésre került - Eurosport Gossip shopjában jelent meg, azt állította, hogy a Dynamo Moszkva megegyezett Benayoun-nal és már csak a Liverpool beleegyezésére várnak. Ez mit is jelent tehát? A jó öreg Yossi fél lábbal már itt se volt. Nem túl örömteli, hogy kifelé kacsintgat.

Azért gyorsan megjegyezném, hogy az egymástól független híreket csak én kapcsoltam össze, lehet, az egész csupán humbug.

 

A Serie A nagyöregjei (hahaha) kijelentették, Huntelaar sem távozik klubjától, így a Pool ismét hoppon maradt támadó téren. Utolsó reményünk, hogy Steve Bruce újra érdeklődik Babel ügyében, ami hozzásegítheti a vörösöket egy esetleges Kenvyne Jones - Babel cseréhez. Más kérdés, hogy a szurkolók nagy része (énis) kétkedően fogadja a hírt, miszerint Jones jelentheti az "erősítést" és "megoldást" is Benitez ( nemsokára tetszőlegesen behelyettesíthető név) támadóproblémáira.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr681706804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása