You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.07.12. 09:54 Scouser

Jesus Navas NEM a Liverpoolban folytatja - de mások sem

Tegnap döbbenettel értesült róla a világ Gundi pajtás szájából, hogy Jesus Navast leigazolta a Liverpool. Nos a hírben annyi igazság van, mint egy átlagos The Sun címlapban, szóval - sajnos bármennyire is szomorú -, a spanyol véletlenül sem igazolt a Liverpoolhoz. Természetesen bármikor szívesen látnánk Navast, ám a már említett pánikbetegsége nem olyan tulajdonság, mely feltétlenül megnyeri egy külföldi klub tetszését. No persze, ettől még jöhet, Dél-Afrikába is eljutott valahogy...

A folytatásban egy igazi átigazolási bejegyzés lesz ez, rengeteg pletykával, találgatással, és még több reménnyel.

Roy Hodgson igazi kiárusításba kezdett, melynek során megkezdte a használhatatlanabbnál használhatatlanabb játékosok eladását. A rémesen középszerű kerettagok listáját El Zhar vezeti, a marokkói középpályás távozása csak idő kérdése.

Némileg meglepetésként hathat, hogy a tavaly hatalmas munkát végző Emiliano Insua rövid úton Olaszországban találhatja magát. A Fiorentina 4 millió font körül fizethet a balbekkért, ám korántsem biztos, Hodgson valóban nélkülözni akarja az argentin szolgálatait. Helyére a tavaly szédületes, 55 méteres góljával hírnevet szerző Maynor Figueroa érkezhet.

Paul Scharner leigazolása - habár nincs épp szerződése - több kérdést is felvethet, de ezek közül is a legfontosabb: miért? Az osztrák védő jóindulattal sem nevezhető Liverpool-szintű játékosnak, melyen nemlétező ára sem változtat.

Bryan Ruiz, Peter Crouch, Huntelaar, Trezeguet - "az erősítsük a támadószekciót" pályázatban felmerült nevek. No comment.

Összességében bevételi oldalon figyelembe kell vennünk a félévkor eligazolt játékosokat is, úgy mint Dossenát és Voronint, akikért ha nem is sokat, de kaszált a klub. Fabio Aurelio távozása eggyel kevesebb éhes szájat jelent, El Zhar, Riera és Insua távozása további összegeket jelenthet. Mindent összevetve egy korrekt játékos már kijön ebből az pénzből, hogy min töri a fejét az angol szakember, az már egy más kérdés.

Roy Hodgson érkezése az általános bizakodás szellemét hozta Liverpoolba, remélhetőleg a megelőlegezett bizalmat valódi eredmények is követik. Még egy hét és bizonyíthat a megváltozott arcú vörös gárda. Az Ausztriában fellépő csapat korántsem teljes pompájában érkezik majd szeretett sógorainkhoz, Kuyt, Babel, Reina és Torres csak augusztus első heteiben csatlakoznak klubtársaikhoz. 

És ha már említésre kerültek, emlékezzünk meg róluk is!

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr162145868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairyHarry 2010.07.13. 22:20:12

nem Hodgson kezdett kiárusításba...... úgy látszik hiába koptattam itt tavaly a billentyűzetet nálad.
(a s*n nevét meg következetesen leírod, pedig nagyon nem kéne)

Scouser 2010.07.14. 09:20:12

Szerintem ha Hodgson nem akarná eladni ezeket a játékosokat, akkor nem mennének. Az meg megint más kérdés, hogy az eladótól függetlenül nincs szükség klubjuk ellen forduló játékosokra(még akkor is, ha igazuk van), vagy megyekettőbe valókra.

FairyHarry 2010.07.14. 23:47:53

ugyanúgy nem azért mennek (ha mennek), mert menni akarnak, mint ahogy nem azért, mert Hodgson el akarja adni őket.....
süti beállítások módosítása