You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.10.14. 21:15 Scouser

Az égbolt zár

Itt az ideje az oly soká húzott-halasztott könnyes búcsúnak: ezekkel a sorokkal zárom a blog kapuit. Szeretném megköszönni minden olvasómnak, hogy megszentelt bizalmával, a kommenteket, kritikákat, jó szót és azt, hogy volt. Jómagam nagyon élveztem ezt a kicsivel több, mint fél évet, ezért dönöttem úgy, hogy a következő szintre emelem a blogolást.

Ha minden szerencsésen alakul, hétfőtől a Nemzeti Sport és az NST közös blog-projectjének Liverpoolért felelős firkásza leszek számszerint három-négy társsal. Az új munka - ha lehet egyáltalán munkának nevezni egy olyan tevékenységet, amiben az ember rajongásának tárgyáról ír - jóval több felelősséget és kötelezettséget jelent, mint jelenlegi blogom, azonban remélem, ott is megszolgálom a bizalmat. Mégegyszer köszönök mindent, és amint indulunk szólok!

Scouser

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr172372638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása