You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.01.27. 16:10 Scouser

Félelem és reszketés Liverpoolban

Tegnap este jutott eszembe, hogy valakinek, vagy valaminek el kell sírnom azt a borzalmat, amit a meccs szolgáltatott, ami tegnap orvul csapott le rám, ami tegnap megkínzott, ami miatt tegnap nem tudtam aludni, ami miatt még reggel is habzott a szám, ami miatt... Azt hiszem ennyi.

Az se baj, ha az illető egy papírlap, csak hadd mondhassam a magamét. Ahogy azt a Pc Dome-os társaknak már említettem, ha nem vagyok az, aki vagyok, már rég az O"Sullivan-Bingham snooker meccset néztem volna az Eurosport 1-en.

Ami tegnap történt, az valahol a vizuális sokk, a grundfoci, a hozzá nem értés, a görcsösség és a tehetetlenség egy oly formája volt, mely a csapat felett év eleje ott lebeg. Más kérdés, hogy voltak pillanatok, amikor ez megtört. Igazából azt csodálom, hogy ennyi pontja van jelenleg a Liverpoolnak, szinte csoda, hogy megvertük a Unitedet, a Goodison Park gonosz manóit, és még egy ikszet szedtünk össze a milliárdosok ellen. Igen, igen, tudom. Idáig hallom, hogy a szakértők sustorognak, hogy ilyen tavaly is volt. Well, ez igaz. DE BASZKIKÁM NEM TÖBB MECCSEN EGYMÁS UTÁN. És ezt minden mélyen Rafa-hívő tudja pontosan. A keret nem sokat változott, Xabi Alonso elmenetelére csak annyit mondanék, hogy tavaly a bizonyos négyegy alkalmával nélküle, helyén Lucas-szal álltunk ki. Arbeloa meg nem hinném, hogy a mérleg nyelve lenne.

Beniteznek mennie kell a tegnapi nap miatt (is), és ez most már egyértelmű (rajta kívül mindenkinek). Lehet ezt még csűrni-csavarni, hogy a "ívöl referi" meg "it mászt hev bín a penalti", hogy nincs a Nando-kölyök, meg sztividzsi is épp beadta az unalmast, de ez nem magyarázza a felkészülési blamákat, a White Hart Lane-i zakót, az otthoni villa-buktát, a BL-égést, vagy a megpattanó labda esetét. Kész, ha egy meccsünk egy strandlabdán ment el a hivatalos álláspont szerint, akkor ott baj van. Fejétől bűzlik a hal, és ez a hal bizony rohad emberesen.

 

Igen, Mister Rafael Benitez! Tudni kell távozni. Mert mély tisztelője vagyok, nagyon mélyről hozta fel ezt a klubot, sokat küzdött, szívvel-lélekkel csinálta és csinálja. Csakhogy ez ide már kevés. Elfogyott valahol a lendület.

Ezért kérem tisztelettel és alázattal, monnyonle!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr711706751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása