You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.05.08. 19:29 Scouser

Hull City - Liverpool - 2009/10 idényzáró találkozója

Az idényzáró meccseknek mindig van valamiféle bája, főleg számunkra, itt, a Liverpoolnál: a gyakorlatilag 20 éve tét nélkülidég langyos-meleg párnái közt barátságossá szelidülnek ezek a mérkőzések, barát és ellenség egymást segíti fel, és a szurkolók is elmorzsolnak egy-egy nosztalgiakönnyet. Úgy általában.

Idén kollektíven hányta tele a csapat ezt a fekhelyet, szépen pakolva bele a rókákat minden egyes elbaltázott találkozó után, és most, mikor le lehetne heveredni, már senkinek sincs kedve. Bátran kijelenthetjük, ez a szezon a legvadabb rémálmainkat is alulmúlta, és múlt csütörtök óta már a játékosokból is kiveszett minden motiváció. A Chelsea ellen fellépő csapat testileg és lelkileg megtört tagjai már ahhoz is gyengék voltak, hogy tettessék az akarást. A Hull ellen tét nélkül, szándék nélkül fog fellépni a Liverpool. A klub, amely már nemcsak félszemmel, de egész testében a következő szezon felé kacsintgat.

A Hull cityt nem szeretném sokáig boncolgatni, a KC Stadium jó egy évre búcsúzik a Premier League hajtásától, és ha létezik megtörtebb csapat ebben a ligában, az talán ők. Még a Portsmouth is ott vitézkedik az FA kupa döntőben. Benitez azzal tehetné a legtöbbet, ha pályára küldené tartalékosait és baromira kitömetné a Hullt. Olcsó sebtapasz lehetne ez egy olyan sorozatra, mely többször rúgott szurkolóiba, mint az elmúlt három év együttvéve. Barátságos meccsről nincs értelme sokat beszélni, komolyan vehetetlen, egyedül a manager profitálhat belőle.

Kár is több szót pazarolni erre a találkozóra. Egy külön posztban szeretnék majd megemlékezni erről az évről, és egy másikban a játékosokról és jövőnkről.

A felejtés jótékony homálya fedje hát el szezonunkat, reméljük ez a találkozó jó szájízt hagy szánkban.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr71984401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása