You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.04.08. 16:20 Scouser

Liverpool - Benfica - The revenge of the Reds

Egyszerűen itt ez a meccs, de nem kezdhetem mással, mint az örömteli hírrel, hogy a klub leleplezte a 2010/11-es valamint 2011/12-es szezonra szóló hazai mezét, és finoman fogalmazok, ha azt mondom, kurva jól néz ki. Menő, vörösebb mint valaha, abszolút must have minden fan számára. A gyönyörűség ára a már megszokott 42 és 65 font között mozog, függvén attól, hogy hosszú- vagy rövidujjút választunk, valamint attól, hogy kérünk-e rá Premier League vagy Bajnokok Ligája jelvényeket. Legszívesebben ma este már ebben küldeném pályára a fiúkat. Ya beauty!

De térjünk vissza a ma estére. A birminghami találkozó több, mint kínos helyzetbe sodort minket. Gerrard beismerte, a Cityvel szemben már a kevésbé esélyesebb felet képviseljük, s Benitez - ha nem is egyenesen de - bevallotta, hibázott Torres lehozásával. Ha a spanyol a pályán marad, lehet, hogy egyet belőtt volna Ngog milliónyi elpazarolt helyzetéből, mellyel még a kezünkben tarthattuk volna sorsunkat. Tavaly is kiadós duzzogás követett hasonló találkozókat, idén azonban a túlélésért küzd a klub.

Kár is keseregni, ami megtörtént, az megtörtént. Új nap, más küzdelem. Ma egy másik fenyegető veszéllyel kell szembenéznünk: a Benfica bármennyire is tagadja ezirányú terveit, egyértelmű, hogy betonvédekezésre fogja helyezni a hangsúlyt, melyekből szélvészgyors kontrákkal igyekeznek majd fordítani. Nagyon fontos, hogy ne feledjük, a Liverpoolnak ma gólt kell lőnie, sőt, nem ártana többet is.

Nem áll jól a klub szénája sérültek terén sem: Skrtel, Fabio Aurelio, Kelly de az eltiltott Insua is maródi. Babel eltiltott, Maxi Rodriguez pedig a már jól ismert okok miatt nem játszhat. A bal oldal nemhogy meggyengült, hanem egy az egyben eltűnt, Carragher, Agger, vagy Degen léphetnek ki, de egyikük sem mondható egy csábító opciónak. Benitez egy pár nappal ezelőtt lezajlott sajtótájékoztatón úgy reagált, hogy a kezdőfelállás akár egy 3-4-3, 3-3-3-1, vagy egy 3-2-4-1 sorban is megtörténhet. Több, mint kiváncsian várom a pályára küldöttek névsorát. Már jó ideje köztudott, hogy nincs olyan, hogy gyenge, vagy közepes liverpooli csatársor, ugyanis a vörösöknél vagy van, vagy nincs ilyen műfaj, attól függően, játszhat-e Torres. A feltételezett forgatókönyv szerint Gerrard és/vagy Kuyt fogja segíteni Fernando Torrest elől, remélhetőleg eredményesen. Lucas és Aquilani is bekerülhet a kezdőbe, akár egymás mellett is, habár az olasz nem valószínű, hogy kilencven percet bírna a pályán.

A Benficának egyértelműen több vesztenivalója van, a Liverpoolnak viszont jóval erősebb akarata. Reméljük az Anfield hangulata, egy kis varázslat és a csapat egy jól kifogott formája nemcsak megakasztja a portugálokat, de jól el is keni a szájukat.

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr621904909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanielD78 2010.04.08. 17:24:54

Ne indulj ki a tegnapi meccsből :S Bár azért lehet kiegyeznék vele.

DanielD78 2010.04.08. 18:20:35

Illetve nem, mert felcseréltem az oldalakat XD

Ronal-d'oh! 2010.04.08. 19:33:46

Anglia becsülete a tét, szóval remélem továbbjuttok. :D Meg persze Zotyáék is a krautok ellen.

dzzzzz 2010.04.08. 20:49:45

Örülnék annak is ha Geráék továbbjutnának, de így hogy csak 1 gólos előnyt szedtek össze otthon, szinte biztos hogy kiesik a Fulham.

Ronal-d'oh! 2010.04.09. 17:43:40

@originalBalintos: így utólag:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

dzzzzz 2010.04.10. 18:07:20

@nekedX: ilyenkor örülök hogy nem tippmixezek :D
süti beállítások módosítása