You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.03.06. 10:51 Scouser

Két forduló közt

Körömrágós várakozással telt, s telik az a durván egy hét, mely két pályára lépésünk között terül el. A nemzetközi barátságos mérkőzések lezajlottak, ismét lehetett aggódni a játékosainkért, a Terry-Bridge kontra Angol válogatott is újra reflektorfénybe kerülhetett, s összességében különösebb attrocitás nélkül véget is ért ezt a pár nap.

Érdekes módon, a szezon nagyrészétől eltérően csupa jó hír szállong a klub körül. Kezdjük hát a játékosokkal!

Pepe Reina vörös volt, vörös, s remélhetőleg vörös is marad 2015-ig, amennyiben kis kacsójába veszi pennáját, és aláírja a már asztalra helyezett szerződését. Talán nem túlzok, mikor úgy fogalmazok, Reina a klub legjobb játékosa volt idén. Nélküle valahol nagyon mélyen kóvályognánk. Képes volt megbabonázni a kaput, a labdát, és nemegyszer a játékosokat egyaránt. Példáért nem is kell messze mennünk: a Blackburn ellen a 93. percben fogott egy olyan fejest, amely a mai fizikai tudásunk alapján nem kerülhette el a hálót. Egyszerűen matematikailag volt képtelenség, hogy azt a gólt megússza a Pool, de a spanyol hálóőr valamit mahinálhatott a Mátrix-szal, s egy Chuck Norrist, Jack Bauert, valamint Dolph Lundgrent megszégyenítő vetődéssel termett a bal alsónál, hogy úgy nem mellesleg szerezzen három pontot a csapatának.

Kettes számú jóhírünk tárgya Javier Mascherano, aki mára a PL, ha nem a világ legjobb védekező középpályása lett. Az argentín, Benitez legnagyobb felfedezettje, hisz valljuk be, a West Hamben lejátszott öt meccse nem élete formáját hozta ki a dél-amerikaiból, s kalandos átszerződése sem volt épp egy jó jel. S hogy miért tart itt ahol? Mert mindenütt ott van, sosem fárad, becsúszik, nem kíméli magát, s csapata érdekeit saját testi épsége elé helyezi. Be kell ismerni, néha elgurul a gyógyszere, de az a védekező középpályás vesse rá az első követ, aki teljesen normális (lássuk be, elég fostos poszt). Node vissza a jelenhez: Benitez biztos benne, hogy Masch még a nyár előtt új szerződést ír alá. Taps, taps, kukac.

 

Átigazolási fronton is hízelgő pletykák repkednek, Simon Kjaer a Palermo dán védője nem venné rossz néven, ha a Liverpoolban folytathatná. Arda Turan a Galataseray szélső bekkje is hasonló véleményének adott hangot a minap, miszerint Európában a Liverpoolt roppant mód kedveli, s régi álma, hogy az öreg kontinensre szerződhessen.

És hogy végképp felrázzam apátiába süllyedt szurkolótársaim, örömmel tudatom mindenkivel, hogy Glen Johnson ott lesz a Wigan elleni csapatban! Hogy kezdeni fog-e, az már nem biztos, de az angol visszatérése gyakorlatilag teljesértékűvé teszi a keretet. Hehh, de rég volt ilyen!

A nemzetközi porondon sem sérült meg senki, Benitez valószínűleg kottarészegre itta magát másnap a hír hallatán (én ezt tettem volna).

Fel hát a Wigan ellen, minden melletünk szól!

You'll never walk alone!

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr951813383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gringow 2010.03.06. 14:11:04

a kottarészeg kifejezés nagyon ügyes;)

dzzzzz 2010.03.06. 20:35:49

Az mekkora lenne ha az lenne a hír, hogy Rafa megsérült mert a sérülések hiányát ünnepelve elesett :D

DanielD78 2010.03.07. 08:53:02

@originalBalintos: XD

Egyébként bele kell húzni ha el akarjuk érni azt a szerencsétlen 4. helyet, mert a csicskaszitinek 4 pont előnye van vesztett pontokat is figyelembe véve :(

GO REDS!

Ronal-d'oh! 2010.03.09. 19:34:00

minden mellettünk szól(t). hát ez van, innentől baromi nehéz lesz.
süti beállítások módosítása