You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.02.28. 09:41 Scouser

Unirea hogyvolt - Blackburn hogylesz

What the fuck? Hátrányból felállni? Három gólt lőni? Ráadásul Mascherano, Babel és Gerrard? Ez.... Ez egészen olyan szagú, mintha itt történne valami roppant pozitív. Maga Benitez is szinte sokkot kapott. Habár ismételten egy másodpercét sem láttam a meccsnek, a gólokat szépen meglestem, és egészen eltöltött az a büszkeszurker érzés, ami körülbelül az Everton elleni siker óta nem volt. Persze, ha azt nézzük, hogy két meccsen egymás után mikor volt, akkor az bizony már a tavalyi szezonba nyúlik vissza.

A siker jelentősége pláne hatalmas annak tekintetében, hogy a City Chelsea felett aratott győzelmével nagy lépést tett a negyedik hely felé, míg mi továbbra is egy helyben toporgunk. Az Európa Liga súlya tehát minden pillanatban nő. A következő fordulóban a Lille csapatát kaptuk, akik úgy gondolom, nem képeznek komolyabb ellenfelet az Unireánál, ugyanakkor jóval kényelmesebb idegenbeli szereplést biztosítanak, mint román pajtikáink. És végre tényleg úgy néz ki, Torres és Benayoun is visszatért, sőt Johnson felépülése is végéhez közeledik. Ami egy pöppet árnyalja az összképet, az Skrtel várható tíz hetes kihagyása. Nem mintha idén nem lett volna kibaszott szar élete játékát nyújtotta volna, de akkor is, minden játékos elvesztése érzékenyen érinti a csapatot, különösen ilyen égető védőhiányban, mint most.

A Blackburn ellen meccs legveszélyesebb része a védelem. Remélhetőleg balfaszjancsi-Degen(erált) helyett Kelly lép a pályára, így Carra behúzódhat a századik vörös mezben eltöltött meccsét játszó Agger mellé. Kyrgiakos, utolsó eltiltását tölti, akit az utóbbi időben annyira megkedveltem, hogy az már meglepő. A hétközi mérkőzésből kimaradó Maxi Rodriguez valamint Kuyt száz százalék, hogy a pályán fognak tartózkodni, míg Riera várhatóan a padon kap helyet, Babel mellett. Fű alatt megjegyezném, hogy Riera nem kapott meghívást a jövő héten játszó spanyol válogatottba, mely két dolgot jelenthet: vagy követi eddigi sormintáját (játszom egyet, egy hónap sérülés, játszom egyet stb), vagy játékának minősége nem üti meg a szintet már. Elgondolkodtató.

Emlékezz tehát ember, tavaly Torres az év gólját lőtte a Blackburn ellen, s pályára lépése majdnem biztos most is, így szerény véleményem szerint sokgólos győzelmet fogunk aratni Sam Allardice idegenben siralmasan szereplő keretén. Egyszerűen minden adott. Kész. Itt nincs mit elbénázni. A Blackburn otthonától távol gyakorlatilag letolta a gatyáját, és várta, hogy elverjék. Ne okozzunk nekik csalódást!

Tipp: 3-0, Gerrard, Torres, Maxi. Adios(ő nem játékos)!

 

You'll never walk alone!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr981796403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronal-d'oh! 2010.02.28. 09:51:45

Eddig az volt, hogy nagy győzelem, idegesítő döntetlenek. Most talán nem így lesz. A Blackburn tényleg verhető, bár gyorsan gólt kell majd rúgni, az ilyen favágók ellen elég idegesítő és fárasztó a 0-0.

Scouser 2010.02.28. 10:01:16

jap-jap, csak mostanában pont a gólszerzéssel vannak gondok, pláne a gyorssal. De reménykedem, hogy most megfordul a tendencia.:)
süti beállítások módosítása