You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.02.09. 18:37 Scouser

Arsenal - Liverpool prematch

Tatataaa-tratata-tatataaa!

Szerintem mindnyájan így érzünk. És még egy fontos: 4 héttel ezelőtt nem hiszem, hogy akár a negyedik hely is célként lett volna megjelölhető. Nemhogy a harmadik.:O És mégis, itt tartunk. Sunyiban 7 meccs óta veretlen a csapat, és az Everton felett aratott győzelem nemcsak tudásbeli, de jellembeli fejlődést is mutatott. 10 emberrel játszva tavaly sem lett volna könnyű, az idei körülmények azonban majdhogynem a "mission impossible" pecsétet sütötték rá a maradék 60 percre.

Az Arsenal gyakorlatilag beszopta azt a gigabrokit (Tropic thunder után szabadon), amely megközelíti a matematikai lehetetlen fogalmát: az egymást követő három nagyot. Ezek közül kettő már elfogyasztotta reggelire az ágyusokat. A City kikapott az előző fordulóban, a Spurs is hiába őrölte a Villát, s a londoniak is pont nélkül távoztak a Stamford Bridgreről, egyszóval ha most nem nyerünk, idén nem verhetjük az ágyusokat máskor sem.

Hogy mit ér a patinás név Anglia legszebb játékát játszó klubja ellen?

Megmondom. Semmit. Azonban nem véletlenül állt össze a kvartett, a Liverpoolnak igenis helye van a négy között, akár harmadikként is és erre az első lépést az Emirates gyepszőnyegén teheti meg. Amennyiben győzünk, 2 pont fog elválasztani minket a képzeletbeli dobogótól. Mielőtt bárki belehajszolná magát, a bajnokság májusban ér véget, és ez a szezon produkált már számos hajmeresztő fordulatot(ld.: medve bőre, ivás). Benitez azonban egy csapásra helyrepofozta a védelmet, megerősítette a középpályát. Sajnos a támadójáték hagy kívánni valót maga után, node az Arsenal vesse ránk az első követ, akik szintén valódi csatár nélkül állnak ki várhatóan (Bendtner ugyebár nem számít:D). Ez talán elég is lenne egy ikszre, azonban a Vörösök nem ezért utaznak az angol fővárosba, és innen válik rázóssá az út. Ngog a városi derbin is megmutatta, hogy kevés fizikailag, és ezt nem ellensúlyozza nemlétező talentuma sem. Aquilani játékára sem számíthatunk, egy vírusos fertőzés megkímél minket sarkazós labdaeladásaitól, ahogy Kyrgiakos is igazoltan távol marad. Kuyt, Gerrard, Maxi és Masch tilitolijai azonban bármelyik pillanatban gólban materializálódhatnak. Nem szabad feledni azt sem, az ágyusokat jelenleg a szigetország legjobb pszichológusai és pszicháterei kezelik, lelkiekben jobban leépültek, mint egy szibériai táborkomplexum vendégei.

Ha Benitez lecserélné Ngogot (akárkire), egész menő kis csapat lehetne, talán Skrtel bénázásai adhatnak esélyt az Arsenalnak.

Mindenki megkönnyebbülésére dobpergések közepette bejelentem, hogy a Eurosport 2 közvetíti a meccset 20:45-ös kezdettel.

A tippem egy 0-2 Maxi és Gerrard egy-egy villanásával, csak így szolidan.

 

You'll never walk alone!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr791743471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzzzzz 2010.02.09. 19:32:19

Skrtel-t be középcsatárnak, nem hibázhat a védelemben, és lehet fejre beadni neki

Scouser 2010.02.09. 19:46:41

:D

Nekem Maxi csatárként játszatása vagy Pacheco próbameccse jobban tetszene.:)

Ronal-d'oh! 2010.02.09. 20:51:53

Bendtner tripla, vagy feldugom magam a seggembe!
süti beállítások módosítása