You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.01.29. 15:44 Scouser

Bolton prematch

Ha alapozhatunk a rendelkezésünkre álló statisztikákra, akkor a csapat szinuszfüggvény-szerű teljesítménye most épp egynél áll( gy.k. ), ergo van esély a 3 pont begyűjtésére a Bolton ellen. Azonban Liverpoolban csak egy biztos dolog van, ez pedig a halál ( és Benitez, vagy a kettő ugyanaz?).

Szeptemberben egy pulzáló találkozón 2-3-ra győzött a Liverpool, igazi erőt, comebackkings-szagot árasztva kiénekelték a sajtot a Premier League legsemmilyenebb fociját játszó, biztos kiesőjelölt Bolton szájából. Nos hozzá kell tennünk, alig volt sérült(még Lucas sem tudta tönkretenni ezt a meccset [rosszmájú]).

Mi szól mellettünk? Felépült Gerrard, Degen, és Aquilani is pályára léphet ismét, Captain Fantastic az utolsó hat meccsen négyet durrantott a Wanderers ellen, a csapat az Anfielden játszik, és az utóbbi időben a közönségre sem lehet panasz (év elején értetlenül, némán nézte a szurkolótábor csapata szenvedéseit).

Mi szól ellenünk? Bármikor belefuthatunk egy olyan sokkoló formába, mint amit kedden produkált a csapat. Érthetetlen, a semmiből érkező sunyi szellemként mintegy rátelepedve a csapatra, elveheti a győzelmet, a nézőt érő vizuális sokkról nem is beszélve.

Egy másik rusnya tendencia, hogy az utóbbi időben rendre kilencvenikszedik percben kaptunk ki.

 

Személy szerint szolid 2-0-t vagy 3-0-t várok a csapattól, pár Bolton kontrával, Reina-bravúrral, valamint a Kuyt-Maxi-Gerrard tengely góljaival.

A meccs délután 3 órától kezdődik, a Digisport élőben közvetíti.

 

Győzelemre fel vörösök!

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr891712743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gringow 2010.01.29. 16:55:59

izzadtságszagú győzelem lesz ez, de győzelem lesz!

egyébként az a szomorú, hogy egy arc, akit az Atleticotól azért igazoltunk ingyen, mert ott nem játszatták, nálunk egyből "tengelytag" lesz; és tényleg az. Hűen tükrözi a helyzetet. Az általános jó tavaszainkban bízhatunk már csak:)

Go Reds!

Ronal-d'oh! 2010.01.29. 18:38:39

Wilshere-re érdemes lesz majd figyelni, elég ügyes a srác!

Ronal-d'oh! 2010.01.30. 16:48:33

Hehe, megvan a vezetés. Még a végén nyernek a Pudlik. :D
süti beállítások módosítása