You'll never walk alone!

A legsikeresebb angol klubról szurkolóknak, ellenlábasoknak, és mindenkinek, akit érdekel a Premier League.

Már Facebookon is!

2010.01.28. 15:22 Scouser

Átigazolási hírek - avagy beszéljünk a semmiről

Még pár nap, és zárulnak a kapuk, reméljük Benitez utolsó pillanatra hagyta a nagy durranást, azért ekkora a csend.

Már szinte megszokott tény liverpooli szurkolóként Ryan Babel rinyálására ébredni. Hogy őszinte legyek, én megértem szegényt, de ez a visító fürdőskurva magatartása kiölte belőlem a maradék szimpátiát is, amit eddig éreztem a holland iránt, habár Benitez érthetetlenül nem játszatja. Úgy gondolom ez áll a folyamatos "megyek, nem megyek" kállay-kettős mögött. Motiválatlan játékosokra viszont nincs szükség, különösen nem ilyen válságos időkben, ezért mielőbb meg kéne tőle szabadulni. Vagy kezdőbe rakni. Egyik fél sem konzekvens a durciban, és ez a legrosszabb. 11 millió fontot megér a távozása szerény véleményem szerint.

A felszabadult pénzt pedig egyenesen lehetne invesztálni egy Arda Turan-ba, akit egyre többször emlegetnek egyre nagyobb angol csapatokkal. Vagy Huntelaar-ba, aki, ellentétben klubjával, roppantmód örülne egy fél évre szóló angliai kiruccanásnak.

Megint más médiaértesülések (Liverpoolecho.co.uk) szerint, Benitez az utolsó napokat egy jobb-bekk beszerzésével fogja tölteni. Namost először is egy kiadós, finoman artikulált bazmeg hagyja el számat, másrészt egy kevésbé artikulált, ám annál hangosabb miafasz. Carragher, Degen, Kelly, Darby, Johnson. Ők vannak jelenleg jobb oldalra. Sérült Jonhson, Kelly, és Degen játéka kérdéses. Emellé még vennénk egy védőt? Úgy látszik Benitez egy speciális, vereségekre és ikszekre specializálódott csapat építésén van, ha az állítás valóban igaz.

Amennyiben támadó vásárlása nélkül vágunk neki a második félévnek, úgy jobb ha felkötjük a gatyát. Mi, nézők, pedig kipeckelhetjük szemeinket, ha továbbra sem akarunk lemaradni egy meccsről sem. Mert lesz itt még Wolves-Stoke vonalhoz csatlakozó meccsünk.

Az Úr legyen irgalmas hozzánk!  

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ynwa.blog.hu/api/trackback/id/tr641710044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gringow 2010.01.29. 17:38:50

Hicks "Úr" már tudatta közleményben, hogy télen senki sem jön, majd nyáron lesz a nagy bevásárlás... muhaha, biztos olyan mint a tavalyin.

Scouser 2010.01.29. 18:03:27

Sajnos ez valószínű. Jovanovic és Chamakh egyaránt nyáron érkezhetnek.
süti beállítások módosítása